Onnellisuuden käsikirja / Markku Ojanen.

/ Ojanen, Markku.
Aineistolaji: materialTypeLabelKirjaJulkaisutiedot: [Kauniainen] : Perussanoma, 2013Kuvaus: 240 s. ; 22 cm.Sisältötyyppi: Teksti Mediatyyppi: ei välittävää laitetta ISBN: 9789518886528.Asiasanat: onnellisuus | onni | elämäntaito | positiivisuus | hyvinvointiMuu luokitus: 17.3 Linkit: Kuvaus | Kansikuva
Tästä kirjastosta annetut tagit: Tälle teokselle ei ole tageja tämän kirjaston käyttäjiltä. Kirjaudu sisään lisätäksesi tageja.
    keskiarvo: 0.0 (0 ääntä)
Aineistolaji Nykyinen sijainti Luokka Tila Eräpäivä Nidevaraukset
Kirja Haanojan kirjasto
Aikuiset
17.3 OJA HA A Saatavana
Kirja Haminan pääkirjasto
Aikuiset
17.3 OJA PK A Saatavana
Kirja Kotkan pääkirjasto
Aikuiset
17.3 OJA PK A Saatavana
Kirja Kouvolan pääkirjasto
Aikuiset
17.3 OJA PK A Saatavana
Kirja Myllykosken kirjasto
Aikuiset
17.3 OJA MY A Saatavana
Varauksia yhteensä: 0

Kirjoittanut Esko
07.08.2017

Kenelle tämä kirja on kirjoitettu: kirjoittajalle itselleen. Subjektiivisuutensa ja ahdasmielisyytensä vuoksi kirja sopisi mielestäni paremmin sytykkeeksi saunaan, kuin sytyttämään lukijan onnelliseksi. Kirjan nimi ja kappaleotsakkeet ovat erittäin hyviä, mutta minulle tuli tuntuma että kirjoittaja vastustaa ajatuksia, ellei ajatus ole raamatusta, papin kirjoittama tai selkeästi kristillisoppinen. Toivottavasti onnellisuutta etsiessäsi jaksat vielä tämän jälkeen etsiä seuraavan onnellisuutta käsittelevän kirjan, jos tämä kirja ei ollut sinulle. Minä en jaksanut lukea kuin osan tästä kirjasta, vaikka nyt muutaman päivän sisään luin pari muuta kirjaa. On ihan ymmärrettävää, että hyvien kirjojen vastapainoksi pitää olla olemassa myös huonoja kirjoja. Niistä kirjoittajat voivat oppia, etteivät itse sortuisi vastaavaan.

Kirjaudu sisään Kirjoita kommentti.